Bostadsrättsföreningen Inland 3

I BRF Inland 3 ingår adresserna Regementsgatan 21 och Roslins väg 2. Föreningens adress är:

Brf. Inland 3

Regementsgatan 21

217 53 MALMÖ

Fastigheten byggdes 1929 och består av ett flerbostadshus i 6 våningar. Det finns 32 lägenheter i föreningen varav en är hyreslägenhet. Föreningen bildades den 1 februari 2005.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC Förvaltning.

Underhåll

• Fönsterbyten, fasadrenovering, putsning och målning av innergårdsmur. Uppdatering till tidsenlig ytterbelysning 2018
  • Totalrenovering av takterrasserna, spolning av avloppsstammarna, målning av hissdörrar, ytterdörrar och ledstänger samt renovering av hissburen 2017
  • Hissarna renoverades 2003 och underhålls enligt årlig besiktning.
  • Elstammar byttes och 3-fas drogs in i samtliga lägenheter 2004.
  • Samtliga vatten- och avloppsstammar är utbytta 2007.
  • Vindsvåningar (3 stycken) anlades 2007.
  • Nytt tak och inklädning av samtliga skorstenar gjordes 2007.
  • Tvättstugan, som är belägen i källarplan, renoverades 2004. Byte av maskiner har gjorts senare.
  • Gården renoverades och trädgård anlades 2012.

Bredband/Kabel-TV

• Föreningen har tecknat avtal med Ownit och har bredbandsuppkoppling om 100 Mbit för 155:-/månad. Anslutning görs via styrelsen.
  • Kabel-TV med basutbud via Telenor ingår i månadsavgiften.